Jake Gyllenhaal - Dastan herceg

Perzsia hercegePerzsia hercegeperzsiahercege.lap.hu/9-99hu16725439962010-02-08 15:34:102023-01-01 04:33:16Central Médiacsoport Zrt.centralmediacsoport@centralmediacsoport.hu2010

Meghatározás

Jake (Jacob) Gyllenhaal 1980-ban született Los Angelesben. Vérében a színjátszás hiszen édesapja rendező és édesanyja is a filmes világban tevékenykedik producerként és forgatókönyvíróként. Nem esett messze az alma a fájától testvére esetében sem, ő Maggie Gyllenhaal. A 2001-es Donnie Darkoban együtt játszottak testvérpárként. Rengeteg filmből ismerhetjük már: Testvérek, A zodiákus, Kiadatás, Brokeback Mountain – Túl a barátságon. Gyllenhaal karrierje szárnyal felfelé, napjaink egyik legígéretesebb színészeként tartják számon. Ezt bizonyítja az is, hogy számos díjra jelölték már, köztük 2006-os Oscar-díjra is. A pletykalapok egyik kedvence, randizgatott Kirsten Dunst-tal és Reese Witherspoon-nal. Nagy állatbarát hírében áll, kedvenc könyvének karakterei alapján nevezte el kutyáit.

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza:Jake Gyllenhaal - Dastan herceg
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem Elküldés